Pumped up kicks (cover)


Thailand bilder!

Har haft den bästa dagen på resan hittills idag! Snorkling vid koh rok hela dagen. Vi fick lunch där också. Det fanns 7 st varaner på ön. Dom var ganska nyfikna. Så man fick nog backa lite när dom kom typ 2 meter ifrån en. ;)

Här kommer iaf några bilder!

frukost

jag och syster

några fiskar vid koh rok

jag och en varan

Back to December (cover)


weheartit - skor


Thailand!

Hej!
Hoppas ni har det bra i det kalla vädret. Jag har det lite bättre här i värmen. ;)
Sitter på hotellrummet nu just och har just varit och shoppat lite. Hittade en klänning, en hatt och flip-flops. Men vi ska fortsätta imorgon!
Har varit i poolen nästan hela dagen. Kommer antagligen vara där nästan hela tiden! Vi var också ner till havet en sväng och snorklade. Såg helt sjukt mycket krabbor på stenarna vid strandkanten. Vissa var 10-15 cm breda! Ganska häftiga! Men man vill inte vara så jätte nära dom. :P

Klockan är lite över 12 på natten här så snart ska jag börja gå och sova så man orkar upp till frukosten imorgon. Längtar redan! Sjukt god mat! :)

fokiwa.se

En söt klänning från fokiwa.se. :)

chokladpannacotta

Ingredienser:

Gör så här:

Lägg gelatinbladen i blöt.

Skär ett snitt i vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg fröna och vaniljstången i en kastrull.

Häll på vispgrädde och tillsätt sockret. Låt koka upp. Rör om och låt puttra 1-2 minuter.

Ta av kastrullen från plattan, viktigt! (det får inte koka när du lägger i gelatinbladen för då skär det sig.) Lägg i gelatinbladen och rör om så att de löser sig.

Sila bort vaniljstången. Häll upp i portionsglas och ställ in i kylen minst 2 timmar så att det stelnar.

Strö över (tinade) bär eller frukt. Servera.


Thailand imorgon!

Det här blir antagligen mitt sista inlägg före jag åker till Thailand imorgon. :) Jag har gjort lite tidsinställda inlägg så att inte bloggen blir helt övergiven i 2 veckor. Men ska försöka blogga någon gång medan jag är där. :)
Ha det bra! :)
bild från julfesten

Yoga och bio

Idag har jag varit på yoga med Åse. Det var avslappnande men jag vet inte om jag far någon fler gång. Jag vill hellre gå på någon sorts yoga där man gör lite fler rörelser.
Lite senare var vi på bio. Vi såg filmen New year's eve. Riktigt bra och mycket humor! :)
Nu ska jag så småningom sova. Ska på gym med Åse före skolan. Kommer även träffa Emma och Karolina där. :)

Sammanfattning av veckan!

Ojdå. Har visst inte bloggat så mycket den här veckan. Men här kommer en liten sammanfattning av veckan:

Tisdag: Tog ledigt från kökstimmarna och for på gym istället med Emma och Johanna. Vi var på fitnesspilates. Det var lite jobbigare än jag trodde att det skulle vara. Sedan var jag till Åse och chillade där och tittade på film.
Onsdag: Då blev det gymmet igen. Vi skulle skrinna på gymppan men eftersom att vi inte brukar vara så bra på det for jag och Emma på gym. När Emma hade åkt hem väntade jag på Karolina och sedan for jag till hennes lägenhet och sov över.
Torsdag: Försov mig och kom lite för sent till skolan. Som tur hade dom inte hunnit börja ännu. Det var någon tävling den dagen. Så jag var assistent åt en kock från Helsingfors. Det gick bra, även om det var lite pinsamt i början när man inte alls visste vad man skulle göra. :P Efteråt blev det gymmet med Emma och Johanna. Vi var på 2 pass, sh'bam och bodystep.
Fredag: For till stan med Åse och handlade lite (bl.a. en klänning och en ear cuff) och sedan for vi till mig och kollade på tv när One Direction skulle intervjuas. :)
Idag har jag inte gjort så mycket annat än äta godis och varit ute på en långpromenad med familjen.

måndag

Hade skola idag från 10 till lite över 5. Är ganska så trött nu. Sitter och tittar på youtubeklipp och ska jobba lite med en skoluppgift om druvor. Om vi jobbar på den lite hemma så får vi börja halv 12 istället för 10. :) Ska också skippa kökstimmarna imorgon så jag slutar 1. Det bli alltså en ganska chill dag! Ska fara på gym med Emma halv 10 imorgon på fitnesspilates. Vet inte riktigt vad det är men får ju se det då. Om det är kul kanske jag far på det på onsdag också. :)


One Direction - F.R.I.E.N.D.S

Sitter här hemma och väntar på att Åses ska komma och hämta mig. Jag ska sova hon henne ikväll. Blir väl antagligen ganska mycket tv-serie tittande och möjligtvis lite sims spelande. :)


shoppingen

Det blev ett bälte, strumpor, gymkläder, miniräknare och ett häfte. Jag orkade inte ta bild på miniräknaren och häftet.. Ni kanske får se dom imorgon. :)


You've got that one thing

Slutade redan klockan 1 idag. For till gymmet med Emma en stund. Men jag tog det ganska lugnt. Sprang lite på rullbandet och cyklade och så satt jag i massagestolarna. När Åse kom till stan gick jag med henne och åt och sedan blev det lite shopping! Ska visa vad jag köpte om en liten stund. :)


gym

Hade skola idag till klockan 5. Men var tvungen att vänta med Emma i skolan en timme på att få skjuts hem.
På morgonen var jag med flickorna på gym. Funderade nog när jag hade stigit upp om jag alls skulle fara för jag var så trött. Men nu är jag nog glad att jag for med. Var nästan på väg att somna i massagestolarna. :P
Efter att jag kommer hem från Thailand ska jag skaffa gymkort för en månad. :)
Slänger in 2 söta bilder från 9gag. ;)

shoppat!

Slutade klockan 5 idag. Mamma kom och hämtade oss och så for jag med Emma och Karolina in till Gina Tricot en sväng förrän vi for hem. Jag hittade 2 tröjor, en plånbok och 2 par mysiga strumpor.

Uddevalla!

Nu ska ni få lite bilder från Uddevalla! Jag brukar vara lite dålig på att komma ihåg att ladda upp bilder fast jag sagt att jag ska göra det.. Men inte den här gången! :)

Det här är när vi gick i skogen på väg upp till ett berg.

Utsikten från berget.

Här gick vi vidare till ett annat berg. Där såg man ut över vattnet.


Uddevallabron!

snow

Passade på att fota lite idag medan jag gick emot Åse som var på väg hit. Kändes skönt med en liten promenad även om det var lite kallt. :)



vill ha!


i want, i want, i want...

Ojdå! Jag hade faktiskt tänkt blogga medan jag var i Sverige... Nåja, nu är jag hemma! Det var väldigt kallt här i Finland när vi kom fram! I Göteborg och Uddevalla fanns det ingen snö alls och igår sken solen lite också. Härligt! :)
Så där annars har jag inte så mycket att berätta. Vi har mest bara umgåtts, spelat supermario på wii, ätit, varit ute och gått och sånt. Igår var vi till Lindesnäs och hade kaffepaus uppe på bergen. Och efter det åkte vi till Torp och handlade. Jag hittade cyklop och snorkel tills vi drar till Thailand om 2 ½ vecka.

När vi kom fram till Vasa var vi så hungriga så vi höll på att dö. Så då åkte vi till Rax och åt pizza. :)
Ni ska få lite bilder från Uddevalla i morgon!

gina tricot

Vill ha!

trött!

Det här blir mitt sista inlägg innan jag åker till Uddevalla. Måste stiga upp halv 5 imorgon...great... :/
Ska försöka få lite sömn nu iaf!
Här är min nya pyjamas som jag köpte från h&m. Den var på rea. Så den kostade bara 7 €!

A thousand years

Idag ska jag inte göra så mycket. Bara ta det lugnt och kolla på nyaste avsnittet av HIMYM och 2½ men. Och så ska jag packa lite. Åker till Uddevalla imorgon! Ska hälsa på min syster. :)
Ha en bra dag!


sequense

For till Emma idag och träffade Åse där också. Vi åt en massa och spelade sequense(?).


Nu ska jag gå och leta fram lite mat! ;)

RSS 2.0