Bloggpaus

Jag ska ta en bloggpaus nu under sportlovet. Har inte haft någon blogglust alls dom senaste dagarna. Har inte hunnit blogga heller för jag har haft ganska fullt upp. Sov hos Åse hela helgen och på måndag åkte vi till Ikea och Ideapark och spenderade lite pengar. ;) Hittade nog en hel del!

Får se hur det blir sedan efter sportlovet. Om jag alls orkar fortsätta med den här bloggen. Funderar på att ta bort den och ha en gemensam blogg med Åse istället. Men jag har inte bestämt mig ännu. Vi får se sedan. Ha det bra!

Thailand - Shopping!

Här är bilder på vad jag shoppade i Thailand! Har varit lite lat med att ta foto och ladda upp dom. ;)


kulturkännedom

Har jobbat lite med en inlämningsuppgift till kulturkännedom nu. Är så trött så det svider i ögonen, men jag ska kolla lite på brit awards en stund ännu. ;)
Här får ni lite 9gag bilder!

Frontside ollie

Skoldagen bestod av internationell mat och kultur och kulturkännedom. Vi lagade rysk mat. Det var nog inget för mig. Eller jag tror inte det var något för någon av oss. Det var ingen som åt upp det. Imorgon blir det kort dag från 10-13. :)

Har haft den här låten i huvud idag/ikväll. Undrar vad det kan bero på. Det är ju inte så att den har spelats på repeat eller nåt tack vare Åse. ;)

cats


Ulrik Munther - Soldiers

Har inte varit så bra med bloggandet nu men jag har haft ganska mycket att ta igen i skolan efter att jag var borta. Hade två prov idag och nu ska jag läsa till nästa.
Eller jag vet inte om jag orkar läsa alls idag. Har haft huvudvärk hela dan och är trött.

Men här får ni iaf en bra låt! :)

Melodifestivalen 2012 - Ulrik Munther – Soldiers


valentine's day

Glad alla hjärtans dag! :)

Thailand bilder - del 2


Thailand bilder - del 1I'd walk a thousand miles if I could just see you tonight

Godmorgon!
Vaknade redan klockan 6 idag och kände mig jättepigg. Men så somnade jag om och drömde om Thailand. ;) Så klockan var väl 10 när jag steg upp.
Igår packade jag upp och städade så idag ska jag bara chilla och kanske baka lite. Ska också gå igenom lite bilder och ladda upp dom så att ni får se. :)
Några låtar som kommer påminna mig om Thailand! Bara för att mina 2 favorit musik-tuktukar alltid spelade dom här låtarna. :P

Avicii - Levels
The Cranberries - Zombie
Do to tam (Job to do)

Hemma från Thailand

Har kommit hem till Finland nu. Eller jag kom igår kväll men då var jag så trött så jag slocknade nästan direkt. Ska försöka orka packa upp idag och städa lite. Och så måste jag ta igen lite bloggläsning! Och ikväll får jag träffa Åse igen! Har saknat henne jättemycket! Det har nog aldrig gått 2 veckor utan att jag träffat henne.
Och imorse fick jag också se min katt igen! Henne har jag också saknat! Hon såg jättetjock ut när hon fått så mycket vinterpäls. Men hon är söt ändå! ;)
Ska försöka ladda upp lite bilder idag om jag hinner och orkar. Annars blir det imorgon!

A thousand miles (cover)


What girls do in the car


How to trick people...


cute cat


teenagerposts (del 2)


teenagerposts (del 1)


9gag ;)


RSS 2.0